Nieuws

Certificering drijvende werktuigen

Op 7 juni en 3 oktober vonden de informatieavonden over certificering drijvende werktuigen plaats in het Experience Center. Het Nederlands Bureau Keuringen Binnenvaart (NBKB) legde helder de regelgeving uit van de Europese wetten. Daarnaast waren er ook experts aanwezig van een certificeringsinstantie om alle praktische vragen te beantwoorden. Heeft u deze informatieavond gemist en wilt u meer informatie? Geen probleem, bekijk hier de belangrijkste punten die u moet weten.

All-in Service kits 2018

Voor het behoud en onderhoud van uw machines worden de onderdelen van Conver geadviseerd. De originele onderdelen zijn namelijk volledig op uw machine afgestemd. Dit heeft direct impact op de veiligheid, levensduur en rendement van uw Conver product. Op basis van onze ervaring hebben wij standaardpakketten samengesteld met slijt- & vervangingsdelen voor uw machine. Als u dit jaar bestelt profiteert u nog van een korting tot wel 15%. Bekijk de 19 verschillende service kits in de brochure. Voor meer informatie of een passend advies neem contact met ons op via: +31 (0)183 447272 of sales@conver.com. Download hier het onderdelenpakket. 

: Conver,smalle maaiboot,sloot onderhoud,onderhoud watergang,slootkant maaien
Conver, vacatures

Conver Occasions

Wilt u een Conver occasion kopen? Wij bieden regelmatig diverse gebruikte machines aan tegen scherpe prijzen. Neem contact op met de verkoopafdeling van Conver voor het actuele occasion aanbod.

Vacatures 

Bij Conver werken ervaren vakmensen met passie voor techniek. Mensen die machines bouwen die door en door betrouwbaar zijn en voldoen aan de hoogste eisen. Naast standaardoplossingen ontwikkelt en bouwt Conver ook machines op maat conform eisen en wensen van een opdrachtgever. Werken bij Conver betekent bezig zijn met je vak en iedere dag opnieuw de grenzen verleggen van wat technisch mogelijk is. Momenteel zijn wij op zoek naar een Constructiewerker / lasser.

Conver Fabriek vacatures lasser constructiewerker elektromonteur giessen