Nieuws

CTP485 trailer . De perfecte trailer voor langzaam verkeer

De Conver CTP485 boottrailer is speciaal ontwikkeld voor alle Conver maaiboten tot een breedte van 180 cm. De basis CTP485 boottrailer is een ongeremde enkel-asser, geschikt voor langzaam verkeer tot 25 km per uur. De trailer is speciaal ontworpen voor trekkers met een trekgewicht vanaf 3.500 kg. Voorzien van een geveerde en geremde as kan de trailer tot 40 km per uur gebruikt worden. Trekker, trailer en boot vormen samen een ijzersterke combinatie.

 C485D Duwboot. Niets houdt u tegen

Krachtig en zekerheid. Dat mag u verwachten van de C485D duwboot van Conver. De robuuste werkboot is ideaal voor het duwen of trekken van beunbakken. De duwboot is uitgevoerd in 4mm staal met verzwaard uitgevoerde boeg, hek en cascohoeken van 10mm. Uiteraard is de C485D ook voorzien van twee staalkabels met spancilinders voor het aankoppelen van beunbakken. Klik hier voor meer informatie.

De Conver CTP485 boottrailer is speciaal ontwikkeld voor alle Conver maaiboten tot een breedte van 180 cm
De Conver C485D is een stabiele, robuuste duwboot die optimaal geschikt is voor het duwen en trekken van beunbakken

Conver Occasions

Wilt u een Conver occasion kopen? Wij bieden regelmatig diverse gebruikte machines aan tegen scherpe prijzen. Neem contact op met de verkoopafdeling van Conver voor het actuele occasion aanbod.

Vacatures 

Bij Conver werken ervaren vakmensen met passie voor techniek. Mensen die machines bouwen die door en door betrouwbaar zijn en voldoen aan de hoogste eisen. Naast standaardoplossingen ontwikkelt en bouwt Conver ook machines op maat conform eisen en wensen van een opdrachtgever. Werken bij Conver betekent bezig zijn met je vak en iedere dag opnieuw de grenzen verleggen van wat technisch mogelijk is. Momenteel zijn wij op zoek naar een Constructiewerker / lasser.

Conver Fabriek vacatures lasser constructiewerker elektromonteur giessen