Nieuws

Tweede informatieavond

Wegens het succes van de eerste informatieavond zijn wij door diverse partijen benaderd voor een tweede informatieavond. Dit zal plaats vinden op woensdag 3 oktober 2018 in het Experience Center van Dutch Power Company. Met de experts van een keuringsinstantie wordt de certificeringsplicht praktisch uitgelegd voor drijvende werktuigen. Aansluitend is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan de keuringsinstantie.

Direct uit voorraad leverbaar

Het maaiseizoen komt eraan! De Conver maaiboten zijn speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van plantengroei van taluds en stroomprofielen van watergangen en meren vanaf het water. De C485 is het topmodel in ons programma en is nu direct uit voorraad leverbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de snelle leveringsvoorwaarden.

: Conver,smalle maaiboot,sloot onderhoud,onderhoud watergang,slootkant maaien
Conver C485 maaiboot maaiboten maaien boten boot

Conver Occasions

Wilt u een Conver occasion kopen? Wij bieden regelmatig diverse gebruikte machines aan tegen scherpe prijzen. Neem contact op met de verkoopafdeling van Conver voor het actuele occasion aanbod.

Vacatures 

Bij Conver werken ervaren vakmensen met passie voor techniek. Mensen die machines bouwen die door en door betrouwbaar zijn en voldoen aan de hoogste eisen. Naast standaardoplossingen ontwikkelt en bouwt Conver ook machines op maat conform eisen en wensen van een opdrachtgever. Werken bij Conver betekent bezig zijn met je vak en iedere dag opnieuw de grenzen verleggen van wat technisch mogelijk is. Momenteel zijn wij op zoek naar een Constructiewerker / lasser.

Conver Fabriek vacatures lasser constructiewerker elektromonteur giessen