Nieuws

Mis de boot niet

Op 7 juni vond de informatieavond over certificering drijvende werktuigen plaats in het Experience Center. Het Nederlands Bureau Keuringen Binnenvaart (NBKB) legde helder de regelgeving uit van de Europese wetten. Daarnaast waren er ook twee experts aanwezig van een certificeringsinstantie om alle praktische vragen te beantwoorden. Heeft u deze informatieavond gemist en wilt u meer informatie? De belangrijkste informatie vindt u hier.

Direct uit voorraad leverbaar

Het maaiseizoen komt eraan! De Conver maaiboten zijn speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van plantengroei van taluds en stroomprofielen van watergangen en meren vanaf het water. De C485 is het topmodel in ons programma en is nu direct uit voorraad leverbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de snelle leveringsvoorwaarden.

: Conver,smalle maaiboot,sloot onderhoud,onderhoud watergang,slootkant maaien
Conver C485 maaiboot maaiboten maaien boten boot

Conver Occasions

Wilt u een Conver occasion kopen? Wij bieden regelmatig diverse gebruikte machines aan tegen scherpe prijzen. Neem contact op met de verkoopafdeling van Conver voor het actuele occasion aanbod.

Vacatures 

Bij Conver werken ervaren vakmensen met passie voor techniek. Mensen die machines bouwen die door en door betrouwbaar zijn en voldoen aan de hoogste eisen. Naast standaardoplossingen ontwikkelt en bouwt Conver ook machines op maat conform eisen en wensen van een opdrachtgever. Werken bij Conver betekent bezig zijn met je vak en iedere dag opnieuw de grenzen verleggen van wat technisch mogelijk is. Momenteel zijn wij op zoek naar een Constructiewerker / lasser.

Conver Fabriek vacatures lasser constructiewerker elektromonteur giessen