Nieuws

Nieuwsflits

Introductie MC101

Conver start 2018 goed met de officiële introductie van de maaiverzamelboot MC101. Naar verwachting zal de machine eind maart onthuld worden in het Experience Center in Giessen. De MC101 is de compactere variant van de MC105 en daarmee een goede toevoeging op de collectie maaiverzamelboten. De MC101 is speciaal ontwikkelt voor het schoonhouden van met name de smallere watergangen en is geschikt voor het verwijderen van zowel drijvende als gewortelde vegetatie. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen over de MC101? Stuur dan een e-mail naar sales@conver.com.

Onderdelen

Er staat veel werk te wachten in 2018. Houd daarom uw machines in topconditie en met topprestaties, zodat u er een geweldig jaar van kan maken. Bestel daarom direct de kwaliteitsonderdelen van Conver. De originele onderdelen zijn namelijk volledig op uw machine afgestemd. Dit heeft direct impact op de veiligheid, de levensduur en het rendement van uw Conver product. Dankzij de snelle leveringsservice van Conver heeft u de onderdelen binnen 24 uur in huis. Neem vrijblijvend contact met ons op via: +31 (0)183 447272 of sales@conver.com.

Conver Onderdelen

Dutch Power Company

Wist u dat? Conver maakt samen met Herder, Precision Makers, Roberine en Votex deel uit van Dutch Power Company. Dit zijn toonaangevende Nederlandse bedrijven met een rijke historie die in de groene sector actief zijn. Dutch Power Company zorgt ervoor dat haar organisaties zich duurzaam kunnen ontwikkelen. Dat geldt niet alleen voor organisaties die deel uitmaken van DPC, maar ook voor alle organisaties die met de groep samenwerken; fabrikanten, distributeurs, leveranciers en klanten. Vanuit het Experience Center in Giessen worden regelmatig inspirerende product presentaties, voorlichtingen en kennissessies gegeven door professionals van Dutch Power Company of door experts uit de groene sector. Wil je meer informatie over deze evenementen of heb je suggesties? Neem dan gerust contact met ons op via info@dutchpowercompany.com.

Dutch Power Company Experience Center