Nieuws

Succesvolle introductie MC101

Met de komst van de MC101 is er een compleet serie gecreëerd voor het onderhoud van watergangen. De MC101 is een zeer compacte, lichte en handzame maaiverzamelboot voor het verwijderen van drijvende waterplanten uit kleine meren, plassen en grote vijvers. Een constructie met vlakke laadvloer. Eigen, beproefde, voortstuwing aan de achterzijde en een dubbele messenbalk aan de voorzijde opgesteld in U-vorm. Dankzij de compacte afmetingen is de MC101 te vervoeren met de Conver CTP485 (verlengde) boottrailer. Klik hier voor meer informatie.

Direct uit voorraad leverbaar

Het maaiseizoen komt eraan! De Conver maaiboten zijn speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van plantengroei van taluds en stroomprofielen van watergangen en meren vanaf het water. De C485 is het topmodel in ons programma en is nu direct uit voorraad leverbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de snelle leveringsvoorwaarden.

Conver MC101 maaiverzamelboot maai verzamel boten maai verzamelboten boten maaien
Conver C485 maaiboot maaiboten maaien boten boot

Conver Occasions

Wilt u een Conver occasion kopen? Wij bieden regelmatig diverse gebruikte machines aan tegen scherpe prijzen. Neem contact op met de verkoopafdeling van Conver voor het actuele occasion aanbod.

Vacatures 

Bij Conver werken ervaren vakmensen met passie voor techniek. Mensen die machines bouwen die door en door betrouwbaar zijn en voldoen aan de hoogste eisen. Naast standaardoplossingen ontwikkelt en bouwt Conver ook machines op maat conform eisen en wensen van een opdrachtgever. Werken bij Conver betekent bezig zijn met je vak en iedere dag opnieuw de grenzen verleggen van wat technisch mogelijk is. Momenteel zijn wij op zoek naar een Elektromonteur en een Constructiewerker / lasser.

Conver Fabriek vacatures lasser constructiewerker elektromonteur giessen