• Conver MC106 maaiverzamelboot. De maaiverzamelboten van Conver zijn speciaal ontwikkeld om waterplanten en/of drijfvuil uit watergangen en meren te verwijderen

Vacature Monteur afbouw

Wij op zoek naar een ervaren monteur in de afbouw. In deze functie ben jij een belangrijke spil binnen de organisatie en het productieproces van de toonaangevende Conver machines. Je neemt enkel genoegen met de hoogste kwaliteit en het beste resultaat.

De functie:

  • Verantwoordelijk voor de afbouw van Conver machines.
  • Uitvoeren van servicewerkzaamheden.
  • Testen en afstellen van nieuwe machines.
  • Bouwen van prototypes.

Het profiel:

  • MTS niveau 3-4 WTB.
  • Kennis van hydrauliek is een pré.

Wat kun je van ons verwachten?

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor deze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel:

Conver ontwikkelt en produceert grensverleggende machines voor onderhoud van groen in en rondom waterwegen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij maatwerkoplossingen leveren voor varende, amfibische en rijdende machines. Zo ontwikkelen wij verschillende typen maaiboten, maaiverzamelboten en baggerboten die breed inzetbaar zijn. Conver heeft ook verschillende rijdende machines waaronder: driewielers, rupsdragers en borstelmachines. Op dit moment zijn wij bezig om machines te ontwikkelen waarbij het milieu minimaal belast wordt. Machines waarmee we ook in de toekomst maximaal kunnen presteren.

Conver is gelegen in Giessen (Noord-Brabant) in de gemeente Altena en is één van de toonaangevende merken van Dutch Power Company. Tot deze groep behoren merken als Herder, Votex en Roberine. Dutch Power Company maakt deel uit van Alamo Group Inc.

Interesse?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf binnen het geschetste profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatie en CV naar werkenbij@dutchpowercompany.com.

Geplaatst op: 1 maart 2021

CONVER

CONVER