Werken bij Conver

Wij zijn een fabriek die machines ontwikkelt en bouwt die grensverleggend zijn. Het is ons streven om machines te produceren waarmee op een verantwoorde wijze invulling gegeven kan worden aan waterbeheer. Wij maken diverse varende, amfibische en rijdende machines. Machines waarmee we ook in de toekomst maximaal kunnen presteren.

Bij Conver werken ervaren vakmensen met passie voor techniek. Mensen die machines bouwen die door en door betrouwbaar zijn en voldoen aan de hoogste eisen. Naast standaardoplossingen ontwikkelt en bouwt Conver ook machines op maat conform eisen en wensen van een opdrachtgever.

Werken bij Conver betekent bezig zijn met je vak en iedere dag opnieuw de grenzen verleggen van wat technisch mogelijk is.

Vacatures

Op dit moment zijn er helaas geen vacatures beschikbaar. Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je sollicitatie naar werkenbij@dutchpowercompany.com.

Wat kunnen wij van jou leren?

Op zoek naar een leuke uitdagende stageplaats? Conver heeft altijd plaats voor enthousiaste en ambitieuze stagiaires op MBO, HBO en WO-niveau op gebied van techniek, marketing, finance en logistiek.

Interesse? Stuur dan een e-mail naar werkenbij@dutchpowercompany.com.

Conver, vacatures