C4 werktuigdrager

C4

De Conver C4 werktuigdrager is ontwikkeld in samenwerking met haar eindgebruikers. Door deze wensen te combineren met een schat aan praktische ervaring en hoogwaardige technieken is een vierwielige multi inzetbare machine ontstaan die uitblinkt in productiviteit en bedieningsgemak. Het is bovendien een machine met een groot hefvermogen van 1000 kg en toegankelijke onderhoudsmogelijkheden.

De C4 heeft een watergekoelde dieselmotor van 75 PK en kent een hoge hydrauliekopbrengst van 100 liter per minuut. De machine is daardoor breed inzetbaar. De vierwielaandrijving en compacte afmetingen maken het gemakkelijk om de machine te besturen. Het complete systeem is elektrisch proportioneel gestuurd middels een joystick. Verder is de C4 standaard voorzien van airconditioning.

Alle componenten voor het dagelijks onderhoud zijn eenvoudig te bereiken en bij elkaar geplaatst. Voor het groot onderhoud is rekening gehouden met de bereikbaarheid van alle onderhuidse componenten. Zowel cabine, tanks en zijpanelen zijn eenvoudig te openen, weg te draaien of te kantelen. De werkplek van de chauffeur is ruim ondanks de compacte afmetingen van de geïsoleerde cabine en het zicht rondom is optimaal. Ook is er een geïntegreerde opbergbox voor gereedschap. De C4 is optioneel leverbaar met een sproei-installatie voorzien van een 100 liter watertank.

SPECIFICATIES CONVER C4
AFMETINGEN (L X B X H)3,90 x 1,25 x 2,39 m
GEWICHT2.350 kg
MOTORWatergekoelde 4 cilinder, 75 pk diesel
BRANDSTOFTANK100 L
KLEUR CABINEOranje RAL 2004
KLEUR FRAMEGrijs RAL 7012
HYDRAULIEKTANK130 L
WIELEN4 wielen, 4 wiel aangedreven
DRAAICIRKEL4,50 m
BEMANNING1 persoon