• Conver MC106 maaiverzamelboot. De maaiverzamelboten van Conver zijn speciaal ontwikkeld om waterplanten en/of drijfvuil uit watergangen en meren te verwijderen

Vacature Constructiewerker – Lasser

Wij op zoek naar een ervaren constructiewerker – lasser. In deze functie ben jij een belangrijke spil binnen de organisatie en het productieproces van de toonaangevende Conver machines. Je neemt enkel genoegen met de hoogste kwaliteit en het beste resultaat.

De functie:

  • Samenstellen en aflassen van Conver machines.
  • Vervaardigen van nieuwe onderdelen en frames volgens tekeningen.
  • Monteren en demonteren van machines en tractoren d.m.v. lassen, slijpen, branden en boren.
  • Lassen van staal / aluminium / RVS.
  • Kwaliteitscontrole.

Het profiel:

  • MBO niveau 2-3.
  • Cursussen MIG/MAG lassen niveau 1-2.
  • TIG lassen is een pré of je bent bereid het te leren.

Wat kun je van ons verwachten?

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor deze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel:

Conver ontwikkelt en produceert grensverleggende machines voor onderhoud van groen in en rondom waterwegen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij maatwerkoplossingen leveren voor varende, amfibische en rijdende machines. Zo ontwikkelen wij verschillende typen maaiboten, maaiverzamelboten en baggerboten die breed inzetbaar zijn. Conver heeft ook verschillende rijdende machines waaronder: driewielers, rupsdragers en borstelmachines. Op dit moment zijn wij bezig om machines te ontwikkelen waarbij het milieu minimaal belast wordt. Machines waarmee we ook in de toekomst maximaal kunnen presteren.

Conver is gelegen in Giessen (Noord-Brabant) in de gemeente Altena en is één van de toonaangevende merken van Dutch Power Company. Tot deze groep behoren merken als Herder, Votex en Roberine. Dutch Power Company maakt deel uit van Alamo Group Inc.

Interesse?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf binnen het geschetste profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatie en CV naar werkenbij@dutchpowercompany.com.

Geplaatst op: 1 maart 2021

CONVER

CONVER