• C36 maai-harkcombinatie. Via hydraulisch bedienbare arm(en), voorzien van een maaibalk en/of hark, kunnen taluds en slootkanten efficiënt worden onderhouden.

C36 maai/harkcombinatie

Het totale slootonderhoud verrichten vanaf het schouwpad in één gang op de ecologisch meest gunstige manier? Het kan eenvoudig en snel met de C36 maai-harkcombinatie. Via hydraulisch bedienbare arm(en), voorzien van een maaibalk en/of hark, kunnen taluds en slootkanten efficiënt worden onderhouden. Door de verschillende keuzemogelijkheden kunt u voor alle omstandigheden een passende machine samenstellen.

Altijd een passende machine

De C36 bestaat uit een achter- en een vóór-opbouw die samen of afzonderlijk op te bouwen zijn op een Fendt 200 V/F serie 2018. Voor elke combinatie kan een keus worden gemaakt uit verschillende gestandaardiseerde mastlengten en werktuigtypen. Desgewenst kan de machine met of zonder extra steunwiel worden uitgevoerd. Door deze keuzemogelijkheden kan voor vrijwel iedere klantenwens en omstandigheid een passende machine worden samengesteld.

Beschikbare werktuigen

De C36 wordt standaard geleverd zonder werktuigen. De CAS achter-opbouw is veelal uitgerust met een hark en de CVS voor-opbouw met een maaibalk.

Hark

De Conver Aluminium hark (CHA) wordt standaard geleverd met 3 tanden per element, zware riemen, brede schijven en aluminium elementen. U kunt kiezen uit een hark met 11, 13, 15 of 17 elementen. Met opties zoals bijvoorbeeld de hydraulische wielverstelling, het dubbele steunwiel en de hydraulische opklapbevestiging stelt u de hark precies zo samen als u wilt.

Maaibalk

Conver maaibalken zijn allen van het type ESM met dubbelwerkende messen. Verschillende lengten zijn leverbaar, eventueel met gebogen eindstuk. De Maaibalk wordt voorzien van een koppeling voor aanbouw aan de voor-opbouw. Elke maaibalk wordt standaard geleverd met een mechanische aanrijdveiligheid en een set messen.

SPECIFICATIES CONVER C36
AFMETINGEN (L X B X H)8,40 x 1,60 x 1,60 m (werk), 6,20 x 2,00 x 1,60 m (transport)
MATERIAAL3 mm St52
GEWICHT2.850 – 3.100 kg
KLEUROranje RAL 2004
HYDRAULISCHE INSTALLATIE1x load sensing en 1x tandwielpomp, (semi-)proportionele ventielen
HYDRAULIEKTANK90 L met zuig- en retourfilter
HYDRAULIEK OLIEN46
BEMANNING1 persoon
CONVER

CONVER