Wij zijn een fabriek die machines ontwikkelt en bouwt die grensverleggend zijn. Het is ons streven om machines te produceren waarmee op een verantwoorde wijze invulling gegeven kan worden aan waterbeheer. Door onze kennis en ervaring kunnen wij maatwerkoplossingen leveren voor varende, amfibische en rijdende machines. Zo ontwikkelen wij verschillende typen maaiboten, maaiverzamelboten en baggerboten die breed inzetbaar zijn vanaf het water. De maaiboten kunnen met speciale Conver boottrailers eenvoudig worden getransporteerd, te water gelaten en uit het water gehaald worden. Daarnaast maken wij amfibische machines die op elk terrein de beste keus zijn én we maken maar liefst drie typen rijdende machines, waaronder driewielers, rupsdragers en borstelmachines.

Wij zijn er van overtuigd dat innoveren de enige manier is om te overleven. Op dit moment zijn wij bezig om machines te ontwikkelen, waarbij het milieu minimaal belast wordt. Machines waarmee we ook in de toekomst maximaal kunnen presteren. Door continu te innoveren, verleggen wij de grenzen van onze dienstverlening. Nu en in de toekomst. Onze Greenbot is hier het bewijs van: de eerste zelfrijdende machine die speciaal ontwikkeld is voor bewerkingen die regelmatig herhaald moeten worden.

Wij vinden het belangrijk om uw wensen te vertalen naar de beste oplossing. Ook dat zit in onze natuur. 

Maak kennis met onze mensen die met passie en vakmanschap aan uw machine werken. Bekijk onze bedrijfsfilm.Varende machines

Maaiboten | Maaiverzamelboten | Baggerboten

Varende machines

Amfibische machines

C580 Amfilicht | C550 Amfiflex | C625 Amfizwaar

Amfibische machines

Rijdende machines

C1 driewieler | C5s driewieler | C10s driewieler

Rijdende machines